Ambachtelijke reliëfs

Ieder object een laagje metaal van messing, brons, koper, ijzer, aluminium… alles kan. Een laag metaal met de eigenschappen en het uiterlijk van metaal, maar dan lichtgewicht. Zo krijg je onbegrensde mogelijkheden wat betreft de toepassingen.

Wat soms te  complex en te hoog in kostprijs is, om te vervaardigen in metaal kan in  MDF, polyester, hout, …  aangemaakt worden en door ons voorzien worden van de gewenste afwerkingslaag. Wil je een lichtgewicht kunststof gebruiken zoals: piepschuim, polystyreen of iets anders voor het maken van een object dan wordt dit door MY-BRONZ voorzien van een laagje metaal wat het object duurzaam maakt en zo kan gebruikt worden bij projectontwikkeling of in de bouw.

Het grote voordeel van dit metaal spuiten is, dat voorwerpen toch gemetalliseerd kunnen worden wat normaal erg kostbaar is of zelfs niet mogelijk. Denk hierbij aan moeilijke hoeken, complexe reliëfs of andere voorwerpen. Dit alles in een naadloze afwerking. Met verschillende patina kunnen wij van MY-BRONZ de metalen een verbluffende uitstraling geven. .

CONTACTEER?

Laat een vraag of opmerking na, en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Naam + Voornaam: (Verplicht)

E-mailadres: (Verplicht)

Onderwerp:

Vraag of opmerking?